Wienet BHV opleidingen

Wienet BHV - Over ons

Wienet BHV”wordt gerund door Wienet Oosterwaal-Laros. In 2007 ben ik gestart met mijn onderneming.

Daarvoor werkte ik als freelance instructrice bij de brandweer en verzorgde ik opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Daarnaast ben ik als hoofd brandwacht al 15 jaar lid van de vrijwillige brandweer van de Gemeente Loon op Zand. Ik heb veel ervaring opgedaan door het volgen van diverse opleidingen, waarbij de lokale brandweer een prima leerschool was. Deze brede ervaring was voor mij aanleiding om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

Veiligheid binnen uw bedrijf of organisatie is vandaag de dag niet alleen een wettelijk vereiste; het is ook van essentieel levensbelang. Op het gebied van het verzorgen van BHV opleidingen, het afnemen van examens en kennis update, kan ik voor u veel betekenen. Tevens staat bij mij KWALITEIT en zorg op maat hoog in het vaandel.

Wienet BHV en VCA Opleidingen Wienet BHV en VCA Opleidingen Wienet BHV en VCA Opleidingen Wienet BHV en VCA Opleidingen Wienet BHV en VCA Opleidingen Wienet BHV en VCA Opleidingen Wienet BHV en VCA Opleidingen Wienet BHV en VCA Opleidingen Wienet BHV en VCA Opleidingen Wienet BHV en VCA Opleidingen

©Copyright - All rights reserved -Wienet BHV is gemaakt door: A&A Webdesign